Over mij…

Mijn naam is Dini Storteboom, kind, echtgenote en moeder, zelfs oma van.

Mijn motivatie…

Na mijn studie voor Psychosociale therapeut afgerond te hebben aan de Roos-opleidingen kijk ik uit naar de ontmoeting met de ander en met jou in mijn therapiepraktijk Stil-Staand.

In mijn werkzame leven ben ik gestart als kleuterjuf en de laatste jaren gewerkt in het speciaal en voortgezet speciaal onderwijs.

Na diverse onderbrekingen door vastlopen in en afstand nemen tot, ook zelf in therapie gegaan en ontdekt hoe belangrijk het is te leren wie je zelf bent en wat je hierin nodig hebt.

 

Met die motivatie ben ik de opleiding Psychosociale therapie gestart.

Thema’s over ‘Volg je hart, als begin van het Leven’, Stap naar verandering, Wat is je verlangen?

Gaven mij de ruimte om zelf te ontdekken wie ik ben en waar ik naar toe wil. Dit alles gaf mij zoveel ruimte en vrijheid om te kunnen Leven i.p.v. overleven.

Dit gun ik jou ook!

Wie kan ik voor jou zijn?

Mijn doel is om, samen met jou, die weg naar ruimte en vrijheid te ontdekken. Te zien wat of wie jou blokkeert om die ruimte te maken en de vrijheid om jezelf te zijn te vinden. Dit is een proces van vallen en opstaan, maar in de ontmoeting met elkaar, de moeite waard en levens veranderend.

In mijn christen-zijn wil ik de acceptatie van Zijn liefde voor mij, doorgeven en zichtbaar maken voor iedereen die ik ontmoet, ook voor jou!

Adres

Dini Storteboom

Israëlserf 51

8072 JB Nunspeet

Contact

Telefoon: 06 - 41 665 628

Mail: info@stilstaand.nl

Registratie

Registerlid VPMW
Praktijkhouder NFG
- Praktijk voor Psychosociale en Maatschappelijke Dienstverlening